HU | EN
HUNGARORING MOTOROS AKADÉMIA
SUZUKI MOTOFEST 2019
Iratkozz fel a kötelező
előkészítő tréningjeinkre:
uralomamotorom.hu/motofest_trening/
HUNGARORING MOTOROS AKADÉMIA
Motoros tréning utalványok
Válasszon motoros tréning utalványaink
közül a Hungaroring Shopban!
Utalványok: www.hungaroringshop.hu
Szerezz gyakorlatot ezen a pályán is!
Hungaroring Motoros Akadémia
MOTOROS AKADÉMIA
TEMPO KURZUSOK
Komplex képzések: versenypálya,
aszfaltos gyakorlatok, dirt
MOTOROS AKADÉMIA
ADRENALIN KURZUSOK
Versenypályás képzések

MOTOROS AKADÉMIA


Motoros Akadémia

A Hungaroring Versenypálya számos szolgáltatással, képzéssel várja a motoros társadalom tagjait.  A népszerű Hungaroring motoros nyíltnapok mellett, ahol a biztonságos száguldás a cél, a Motoros Akadémia a biztonságos közlekedést és vezetéstechnikai fejlődést segítő képzéseket biztosítja. 

TEMPO Képzéseink négy kulcspontja:

  • Biztos alapokat az elméleti tudás folyamatos frissítése ad, amellyel képzésink is kezdődnek.
  • Földpályás motorozás. Nem kell speciális motorokat vásárolni, rendelkezünk olyan gépparkkal, amivel biztonságosan gyakorolható a tapadásvesztés megérzése, és a hozzá tartozó megoldás elsajátítása.
  • Aszfaltos tanpályán történő motorozás. Minden a közúton előforduló problémás helyzet gyakorlása lehetséges. Vészfékezés, kitérés, alacsony sebességű manőverezés, szlalom, lejtő-emelkedő, ezen a motoros játszótéren minden gyakorolható.
  • Hungaroring versenypályán történő motorozás. A nap megkoronázása, amelynek  lényege a lendületes vezetés biztonságos környezetben, ami által a résztvevő jobban megismerheti a gépét  és  a saját határait.A közúti közlekedés biztonságosabbá tétele mellett az Akadémia arra is hivatott, hogy a különböző képességű és stílusú motorosok számára újra megteremthesse azt az érzést, amit csak egy versenypályán történő motorozás nyújthat. Valakinek csak ízelítő motorozás jelent, kellemes lendületes ívekkel.  Másoknak pályaszélességet, bekormányzási, érintési, kigyorsítási pontokkal.

Az Akadémia minden munkatársa azon fáradozik, hogy a Hungaroringen, Magyarország Motorizációs Központjában, évszakoktól függetlenül minél több motoros találja meg azt a lehetőséget, amely elősegíti számára a mindennapok biztonságos közlekedését.


"MOTOROZZ ÚGY, HOGY TELJES BIZTONSÁGGAL URALOD A MOTOROD!"
TOVÁBBI HÍREKGroupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród Pf.49 Hungaroring Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015