HU | EN
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
BLACK FRIDAY
Részletek: HUNGARORINGSHOP.HU
HUNGARORING MOTOROS AKADÉMIA
Motoros tréning utalványok
Válasszon motoros tréning utalványaink
közül a Hungaroring Shopban!
Utalványok: www.hungaroringshop.hu
Szerezz gyakorlatot ezen a pályán is!
Hungaroring Motoros Akadémia
MOTOROS AKADÉMIA
TEMPO KURZUSOK
Komplex képzések: versenypálya,
aszfaltos gyakorlatok, dirt
MOTOROS AKADÉMIA
ADRENALIN KURZUSOK
Versenypályás képzések

MOTOROS AKADÉMIA

Tisztelt Vásárlónk!
A versenypálya őszi terheltsége miatt szeptember 30-tól a motoros tréningjeink értékesítését szüneteltetjük. Részvételi jegyeink megújult tematikájú tréningjeinkre novembertől lesznek újra rendelhetőek, addig szíves türelmét kérjük.Motofest – immár harmadszor a Hungaroringen

2017. május 24. 13:31

Immár harmadik alkalommal rendezték meg a Suzuki Motofestet az Országos Rendőr-Főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága, a Suzuki és a Hungaroring közös szervezésében. 
A program során ezúttal nem csupán a megszokott pályamotorozásra nyílt lehetőség, amely a rendőrség jóvoltából ezen a napon díjmentes volt, hanem a látogatók megismerkedhettek a Suzuki termékeivel és egyéb motorkiegészítő termékekkel, balesetmegelőzési és családi programokkal. 


Felépítettek egy rendőrmotoros ügyességi pályát, szerveztek programokat a Hungaroring Motoros Akadémia vezetéstechnikai pályáján, bemutatóztak kaszkadőrök, a gyerekek pedig a kerékpáros/kisautós pályán, az alkotóműhelyben, vagy éppen a kerékcsere-szimulátor mellett fejleszthették tudásukat. 


Érdekesség, hogy immár negyedik alkalommal tartottak a Hungaroringen csillagtúrát. 
„A Hungaroring számára azért volt külön öröm, hogy negyedszer is vendégül láthatta a csillagtúrás csapatot, mert bár tipikusan autóversenyzésre specializálódott versenypályának tartanak minket, igyekszünk mindent megtenni a motorosokért is – nyilatkozta Gazsi Júlia, a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgató-helyettese. – Nyílt napjainkon szeretettel látjuk a motorozás szerelmeseit is, amivel nem titkolt célunk, hogy ők is biztonságos körülmények között felkészülhessenek a közutakon várható veszélyekre. Az újabb csillagtúrával arra is szerettük volna ismét felhívni a figyelmet, hogy a Hungaroring kapui nyitva állnak a motorosok előtt. Akik egyébként mind nagyon türelmesek és toleránsak – remélhetőleg nem csupán a versenypályán, hanem a közutakon is. A kulturált közlekedés napján – amelyet immár tizenegyedik alkalommal tartottak meg néhány hete – legalábbis ez derült ki.”
 
 

Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród Pf.49 Hungaroring Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015