Motoros tréning utalványok
Válasszon motoros tréning utalványaink
közül a Hungaroring Shopban!
Utalványok: www.hungaroringshop.hu

MOTOROS AKADÉMIA


Motoros Akadémia

A Hungaroring Versenypálya számos szolgáltatással, képzéssel várja a motoros társadalom tagjait. A népszerű Hungaroring motoros nyílt napok mellett, ahol a biztonságos száguldás a cél, a Hungaroring Motoros Akadémia a biztonságos közlekedést és vezetéstechnikai fejlődést segítő tréningeket biztosítja. 

Tréningelemek:

  • Földpályás motorozás: nem kell speciális motorokat vásárolni, rendelkezünk olyan gépparkkal, amivel biztonságosan gyakorolható a tapadásvesztés és annak megoldása.
  • Aszfaltos tanpálya: vészfékezés, kitérés, alacsony sebességű manőverezés, szlalom, lejtő-emelkedő.
  • Hungaroring versenypálya: lendületes vezetés biztonságos környezetben.

 A közúti közlekedés biztonságosabbá tétele mellett az Akadémia arra is hivatott, hogy a különböző képességű és stílusú motorosok számára újra megteremthesse azt az érzést, amit csak egy versenypályán történő motorozás nyújthat. Valakinek csak ízelítő motorozás jelent, kellemes lendületes ívekkel.  Másoknak pályaszélességet, bekormányzási, érintési, kigyorsítási pontokkal.

Az Akadémia minden munkatársa azon fáradozik, hogy a Hungaroringen, Magyarország Motorizációs Központjában, évszakoktól függetlenül minél több motoros találja meg azt a lehetőséget, amely elősegíti számára a mindennapok biztonságos közlekedését.


"MOTOROZZ ÚGY, HOGY TELJES BIZTONSÁGGAL URALOD A MOTOROD!"Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: +36 28 441-951