Motoros tréning utalványok
Válasszon motoros tréning utalványaink
közül a Hungaroring Shopban!
Utalványok: www.hungaroringshop.hu

MOTOROS AKADÉMIA

Egy kör Bitti emlékére

2016. szeptember 14. 10:29

Egy év. Ennyi ideje nincs közöttünk Bitter Sándor, vagy ahogy a legtöbben ismerték Bitti. S hiánya talán még fájóbb, mint az első napokban, amikor még fel sem fogtuk, hogy tényleg nincs közöttünk. 
Hiányzott a Man-szigeti TT idején (a magyar drukkerek számára ő volt a világ leghíresebb és leghírhedtebb utcai motorversenyének arca), hiányzott a hungaroringi nyílt napokon, hiányzott a versenyhétvégéken, hiányzott a születésnapján…Szombaton, az Rbiker kezdeményezésére rá emlékeztek. 
Eljöttek a barátok, a tisztelők, a régi cimborák, a drukkerek, köztük jelenleg is aktív versenyzők, mint Juhász Dávid, Gyutai Adrián, Horváth Lajos „Laller”, vagy éppen az ifjú Számadó Máté. Majd 500 motoros vonult fel a mogyoródi versenypályán – a szervezést a Hungaroring Motoros Akadémia vállalta fel –, hogy emlékezzenek, hogy felelevenítsék a régi sztorikat, amelyek általában hősiesek, viccesek, izgalmasak voltak. A Porsche parkolóban kiállították Bitti sisakját, versenyruháját, a Man-szigeti TT-n szerzett emlékplakettjeit, no és azt az elképesztően gyönyörű és könnyeket fakasztóan egyedi sisakot, amelyet Mike Tamás festett meg a tavaly, 44 éves korában elhunyt bajnok emlékére. 
Az ismerősök sztorikat meséltek Bitter Sándorról, majd tettek egy kört a Hungaroring pályacsíkján – a menetiránnyal ellentétesen, hogy ha csak néhány percre is, de „visszafelé forogjon az idő” –, majd pedig gyertyát gyújtottak – így emlékeztek. Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: +36 28 441-951