Motoros tréning utalványok
Válasszon motoros tréning utalványaink
közül a Hungaroring Shopban!
Utalványok: www.hungaroringshop.hu

MOTOROS AKADÉMIAMOTOROS NŐKKEL A BIZTONSÁGOS MOTOROZÁSÉRT

2018. május 07. 09:59

A Női Motorosok Nemzetközi Világnapja alkalmából a Pest megyei rendőrök ingyenes vezetéstechnikai tréninget szerveztek a motoros hölgyek részére.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága a női motorosok világnapja alkalmából, a Hungaroring Tanpálya Motorosakadémia támogatásával 50 motoros hölgyet hívott meg ingyenes vezetéstechnikai tréningre 2018. május 6-án délelőtt.

A Pest megyei rendőrök a Csajok a motoron (CSAM) internetes közösséggel évek óta jó kapcsolatot ápolnak, így a motoros szezon indulásakor immár tizenkettedik alkalommal szerveztek közös felkészülést a biztonságos motorozás jegyében.

Az alapvetően prevenciós célú programon a jelentkezők számos manőverezési, elkerülési, kanyarodási technikát sajátíthattak el az instruktoroktól, valamint részesei lehettek egy elméleti felkészítésnek, továbbá egy terepmotorozási gyakorlatnak is, amelyek mind a biztonságos közlekedést, ezáltal a balesetek számának csökkentését hivatottak segíteni.

Ahogy arra korábban utaltunk, a Pest megyei motoros rendőrök fokozott figyelmet fordítanak a megye útjain közlekedő motoros társaikra. Kiemelt feladatuk a balesetek számát csökkenteni hivatott preventív jelenléten túl a közlekedési szabályok betartásának ellenőrzése, valamint a szabálysértők kiszűrése útján a közlekedésbiztonság növelése a megye közútjain.

 

 

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: +36 28 441-951