Motoros tréning utalványok
Válasszon motoros tréning utalványaink
közül a Hungaroring Shopban!
Utalványok: www.hungaroringshop.hu

MOTOROS AKADÉMIA


Dirt pályaA Groupama Tanpálya területén található. A pálya lényege a tapadásérzet maximális fejlesztése. A sebesség és a dőlésszög a legélvezetesebb dolog az igazi motoros életében. Itt a motor mély döntésével provokálhatod a kerekek megcsúszását egy kis gázadás fűszerezésével!

Cross pálya
Az eredeti pálya 2001-ben készült el Czuczi György tervei alapján, majd a kedvezőtlen széljárás miatt egyre inkább háttérbe szorult a használata. A kizárólag vezetéstechnikai oktatásra használt szakasz nyomvonala 1,56 km, amely részekre bontható. Megtalálható rajta a 30 méteres szintkülönbség, 9%-os lejtő-emelkedő, ami mindkét irányba járható. A laza talajon való motorozás, ereszkedés, mandinerek, technikás feladatok mellett bármilyen motorkezelési tevékenység gyakorolható. 

Aszfaltos TanpályaA parkoló 115 m hosszú, és 60 m széles. Ez a tágas felület és a versenypálya minőségű aszfalt megengedi, hogy a közúti motorozás során kialakuló bármilyen szituációt gyakorolhassunk. A pályán belül található 8-as nyomvonal 7 méteres átmérővel, osztottan, és piskóta nyomvonallal is használható. A felfestett szigetek közötti terület kiváló lehetőség az alacsony sebességű manőverezés gyakorlására. Különösen kedvelt a kihívásokat kereső motorosaink számára az erőteljes lejtő-emelkedő rész. 
 

Versenypálya
Erdei útszakaszokA 30 hektáros erdőben több mint 20 km-es erdei úthálózat található, amely természetes terepakadályokkal tűzdelt (árkok, lejtők, emelkedők, nehezen járható terepszakaszok) és kiválóan alkalmas motor, quad és 4x4-es terepjáró túrák helyszínéül.

Média parkolóEz a parkoló 27 méter széles és 160 m hosszú, alkalmas különböző kanyarívek, és szlalom feladatok gyakorlására.

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: +36 28 441-951