Motoros tréning utalványok
Válasszon motoros tréning utalványaink
közül a Hungaroring Shopban!
Utalványok: www.hungaroringshop.hu

MOTOROS AKADÉMIA


Közlekedésbiztonság, baleset-megelőzés

Biztonság és megelőzés. Ez a két kulcsszava annak a társadalomban vállalt küldetésnek, amelyet a Hungaroring Sport Zrt. leányvállalatán a Groupama Tanpályán keresztül valósít meg, és amelynek irányítása alatt működik a Motoros Akadémia.

Társadalmi szerepvállalás fő elemei:

 

  • a közlekedésbiztonság fejlesztése,
  • a gyerekek tudatos közlekedésre nevelése
  • példamutatás

 

Groupama Tanpálya évek óta meghatározó szerepet tölt be a magyar autósok és motorosok közlekedésbiztonsági képzésében. Tréningjeink és elkötelezettségünk elsősorban a biztonságra és a megelőzésre irányul.

Nemzetközi statisztikák bizonyítják, hogy a közúti balesetek 90%-a vezetési hiba miatt következik be, ezek túlnyomó része emberi mulasztások következménye. A vezetéstechnikai tréningek elvégzése nagymértékben csökkentik a közúti balesetek számát, így nagyságrendekkel csökkenthető a mérhető anyagi kár nagysága, az emberéletről nem is beszélve.


Példamutatás - jó cselekedetekkel

A Hungaroring igyekszik példaképeket állítani a gyerekek elé, hiszen hétköznapi hősökre mindig is szükség volt és lesz is.

Mert ők azok, akik utat mutatnak a fiataloknak, akik jó példával járnak elöl. A Hungaroring profiljába illően nyilván a technikai sportolók felé nyit.

Gyutai Adrián a Motoros Akadémia arca, aki az Alpok Adria-bajnokság győzteseként és magyar bajnokként hitelesen tudja megszólítani a motorosokat. „A versenyzés nem csupán sport, hanem egyfajta életstílus is” – vallja a fiatal versenyző, akinek elkötelezettsége és alázata mindenki számára például szolgálhat.


Az ő példáját követi Számadó Máté, aki gyakorlatilag a Hungaroringen a Motoros Akadémia képzésein sajátította el a kétkerekű száguldás alapjait, s noha még igen fiatal, már most jó néhány sikert tudhat maga mögött.

A Hungaroring szívesen vállal részt a jó cselekedetekből.  A Motoros Akadémia például minden évben részt vesz a „4 kerékről 2 kerékre” motoros felvonuláson, ahol cél a Pető Intézet gyerekeit megörvendeztetni a motorozás élményével, egy rendkívüli tanévnyitó rendezvény keretein belül.


TOVÁBBI HÍREKGroupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: +36 28 441-951