Motoros tréning utalványok
Válasszon motoros tréning utalványaink
közül a Hungaroring Shopban!
Utalványok: www.hungaroringshop.hu

MOTOROS AKADÉMIA


Példamutatás - jó cselekedetekkel

A Hungaroring igyekszik példaképeket állítani a gyerekek elé, hiszen hétköznapi hősökre mindig is szükség volt és lesz is.

Mert ők azok, akik utat mutatnak a fiataloknak, akik jó példával járnak elöl. A Hungaroring profiljába illően nyilván a technikai sportolók felé nyit.

Gyutai Adrián a Motoros Akadémia arca, aki az Alpok Adria-bajnokság győzteseként és magyar bajnokként hitelesen tudja megszólítani a motorosokat. „A versenyzés nem csupán sport, hanem egyfajta életstílus is” – vallja a fiatal versenyző, akinek elkötelezettsége és alázata mindenki számára például szolgálhat.


Az ő példáját követi Számadó Máté, aki gyakorlatilag a Hungaroringen a Motoros Akadémia képzésein sajátította el a kétkerekű száguldás alapjait, s noha még igen fiatal, már most jó néhány sikert tudhat maga mögött.


A Hungaroring szívesen vállal részt a jó cselekedetekből.  A Motoros Akadémia például minden évben részt vesz a „4 kerékről 2 kerékre” motoros felvonuláson, ahol cél a Pető Intézet gyerekeit megörvendeztetni a motorozás élményével, egy rendkívüli tanévnyitó rendezvény keretein belül.


Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: +36 28 441-951