Motofest tréning - 2019. augusztus 14.

Most kedvezményes 10 000 Ft-os áron vehetsz részt tréningünkön 16 500 Ft helyett és részt vehetsz a 2019-es Motofesten is!

A tréning célja

A magabiztos motorkezelés, kanyarodás, fékezés valamint a motoros közlekedésfilozófia alapjainak elsajátítása. Azokat a nélkülözhetetlen alapokat gyakoroljuk, amiket a jogosítvány megszerzésekor nem tanítanak meg. Az igazi motorozás itt kezdődik! Nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy ezek gyakorlati ismerete nélkül a közúti motorozás életveszélyes...

Elmélet
Mik azok a speciális körülmények, amikre motorosként figyelnünk kell? Milyen vezetéstechnikai alapok ismeretével előzhetjük meg, hogy balesetet szenvedjünk? Általános elsősegély.

Gyakorlat
Speciális, 1-es szintű épített pályák, aszfalton. Minden résztvevő a saját motorjával gyakorol, így lehetőséged van megismerni a saját határaidat és a motorod kezelhetőségét speciális helyzetekben.

Délelőtti csapat:

08.00 Találkozó a Hungaroring főbejáratánál

08.30-12.15 Tréning

Pályák: Aszfaltos tanpálya


Ötödik alkalommal kerül megrendezésre az idei MOTOFEST, ahol legfőképp a vezetéstechnikai tréningek kerülnek a fókuszba.

A pályamotorozás nem verseny, hanem határaid megismerése és tudásod fejlesztése! Ennek pedig alapfeltétele motorod jellemzőinek ismerete és tudásszintednek megfelelő képzések megszerzése. Minden résztevőnek vezetéstechnikai képzésen kell részt vennie, szem előtt tartva a magabiztos motorkezelést a hétköznapokban, így ezáltal belépőt nyerünk a pályamotorozás regisztrációjára.

További információk: https://www.suzuki.hu/motor/hu/cikk/Motofest2019

Délutáni csapat:

12.30 Találkozó a Hungaroring főbejáratánál

13.00-16.45 Tréning

Pályák: Aszfaltos tanpályaRENDELÉS - SZEMÉLYES ADATOK
       
Név:* Számlázási név :
Cím:* Számlázási cím :
E-mail:* Számla posta címe:
Telefon:* Adószám:
Életkor 25 év alatt:    
A *-al megjelölt adatok kitöltése kötelező!
TRÉNING ADATOK
       
Dátum:* Fizetendő összeg :
Időpont:*
 
 
Fizetési mód PayPal
Előre utalás
 

Jelentkezési feltételek: A részvételi díj kiegyenlítését követően válik a regisztráció érvényessé. A regisztráció egy személy részvételére jogosít fel az adott csoportban. A regisztráció csak az adott eseményre használható fel, később nem érvényesíthető. A részvétel saját gépjárművel történik. Amennyiben a regisztrált személy nem jelenik meg az adott időpontban, a befizetett összeg nem kerül visszafizetésre. A regisztráció átruházható. Bővebb információ: 28-441-951; ertekesites@tanpalya.hu

Elfogadom a jelentkezési feltételeket

Az ÁSZF-et és az adatkezelési tájékoztatót
elolvastam és az abban foglaltakat elfogadom!